Vegetarisk matinspiration

 

Det här blir lite som ett påminnelseinlägg åt mig själv. Det finns en massa fina recept som jag sparat länkarna på men aldrig kommer mig för att laga, så här kommer lite matinspiration! Alla bilder under denna text kommer från länkarna som är presenterade under bilderna.


 Kikärtssallad med lime och spenat. Recept HÄR!Croque med avokado, spenat & getost. Recept HÄR!Ibland behöver man bli påmind om vilken god råvara potatis faktiskt är. Exempelvis tunt skivad med timjan i ugnen, fy vad gott. Recept HÄR!Rolls med gurka & avokado. Recept HÄR!Glass gjord på endast banan, kakao och peanut butter (fast jag kommer att använda spekuloos-kräm!) Recept HÄR!Stekta courgette/zucchini-kakor! Recept HÄR!Kokos-citron drömmar, nästan raw food! Recept HÄR!Sist men inte minst så måste jag ju testa på att laga Elsas björnbärspizza någon dag. Här i Belgien är björnbär typ det vanligaste bäret. Fast sparrisen sätter jag nog på sidan om, och inte på pizzan! Recept HÄR!
 

(märks det att jag är hungrig eller?)

 

06.10.2012 kl. 16:10

 

 

Nanó

 

Ekonomerna kallar mig hipster med quarter-life crisis. Konststuderanden slåss om att få ha mig som deras mentor. Vännerna säger att jag måste dricka mera vin med dem och mindre vin framför min dator. Flydde Norden för att putsa Aalto-vaser i en affär i Antwerpen var jag inte har råd att köpa något av det jag säljer.
 

 

 


 

 

Arkiv

 

Favoritinlägg

☾  Mina bröst ser helt jävla fantastiska ut, svarar jag
☾  Sex saker jag lärde mig för sent om mens och preventivmedel
☾  Jag är alltid otillräcklig
☾  Det var en gång jag ville avsäga mig finlandssvenskheten
☾  Att jobba icke-prestationsinriktat
☾  I den västerländska kulturen existerar inget magfett
☾  Klänningar och klass
☾  Ta rosa tillbaka!
☾  Hem till Bornem
☾  Jag minns inte den sista ögonkontakten
☾  Älska mig
☾  Tårar rinner ner för Danfeis kinder
☾  Feminismen och kärleken
☾  Det stora inlägget om Kina
☾  Du, jag och trappuppgången