Rövkjolen

21.09.2016 kl. 11:47

 

 

 

 

Nu ska jag dra till Bryssel för att knyta kontakter, gå på utställningar och en utställningsöppning. Min kollega kommer också till öppningen ikväll så det kommer vara ett bra tillfälle att planera in nästa möte för kursen vi drar i Guangzhou i höst.

Det här är förresten min ultimata rövkjol. Fick höra så mycket elakt under hela barndomen och tonåren om min bakdel då stor röv inte blivit poppis förrän dom senaste åren (och då finns det ju såklart också en "gräns" för vad som är en "normalt stor röv" och en "för stor röv"). Killar brukade dra undan stolar innan jag skulle sätta mig och sedan skratta. Det är intressant det där. Hur jag nu typ tycker att min röv är snygg, troligen endast för att det blivit en trend. Visst är det sjukt egentligen? Aldrig kan kvinnors kroppar bara vara okej i vilken form som helst.

ps. det är sjukt att ha en lägenhet var man kan FOTA! Har inte bott i en sådan på tre år nu.

 

Kommentarer (2)
Vill också ha en sån rövkjol!! SÅ snygg! Varifrån har du köpt din? :-) känner igen detdär om att fö höra om sin stora röv alltså.. och alltid av korkade killar of course..suck!
Emma/Floristbloggen23.09.16 kl. 09:29
Minns inte faktiskt var den är ifrån men jag tror den är från Gina Tricot! Ja, den är nog därifrån. Och heja våra stora rövar!
23.09.16 10:11
Så vettigt inlägg som alltid Nanó! Måste säga att fast jag själv har en liten bakdel som ju då alltid varit mera pop än att ha stor bakdel (wtf med den juttun förresten?! ALLA BAKDELAR ÄR LIKA NAJS) men hade när jag var yngre alltid lite komplex över den bara därför att jag så gärna hellre skulle varit lite kurvigare än vad jag egentligen var. Men men med åren blir man visare och man lär sig uppskatta sin kropp för vad den är. Diggar förresten att du börjat införa det här med outfit bilder på din blogg pga du är ju bara för vacker!
fia linnéa emelie23.09.16 kl. 23:17

Sunday Blues


 

 

 

18.08.2017 kl. 13:39

wrking grl

 

 

För dom som missat det så jobbar jag alltså för Iittala och Artek i Antwerpen. Vi har skittråkig dresscode och får bara bära svarta kläder. Då får man göra det bästa av silhuetten istället. Brukar köra chunky topp, tight underdel och har köpt svarta Nike Air Pegasus särskilt för jobbet. Pricken på i:et är blottade anklar. Minns att det fanns en tid då jag inte insåg hur snyggt det var. Nu blottar jag mina året runt p.g.a. bor ej i ett svinkallt land längre 


Vaknade hemma hos Vale i morse och cyklade sedan till jobbet var jag jobbade fram till kl 18 då jag hade ett möte med en f.d. lärare som peppade mig i mitt senaste projekt. Nu är klockan halv ett på natten och jag har liksom varken hunnit uppdatera Ratatas framsida, laga lunchboxen till jobbet eller skriva färdigt en ansökan som ska lämnas in i morgon. Håller dessutom på att somna sittandes nu. Score.
 

 

29.06.2017 kl. 16:46

Outfittan

 

 

 

  

Hungover men snygg tänkte jag idag. Blev rätt bra.

 

 

 

 

16.06.2017 kl. 01:07

jeans on jeans

 

  

Så här såg jag ut igår. Kom nyss hem från jobbet och nu ska jag på en fest där alla ska va utklädda till nåt som börjar på bokstaven R. Vad jag klädde ut mig till får ni se senare. puss

 

16.06.2017 kl. 01:07

Morsan från 90-talet

 

 

Min bror brukar säga att jag ser ut som en morsa från 90-talet med mina hängselbyxor but I can't help it! Så himla bekväma. I byggaffären gick inget som det skulle och mina bänkskivor får vänta till nästa vecka. Sedan hade jag ett möte med en kurator om min artikel och det gick som tur bättre. Nu är jag hemma för att byta om inför kvällens Borger #10. Borger är ett slags konstens natt men istället för en gång per år ordnas det flera gånger per år. Vi ses i vimlet!

 

 

30.09.2016 kl. 19:44

Shakiratoppen

 

 

Jag gick på en maskeradfest i lördags med temat kändis och klädde såklart upp mig i min Britney Spears-topp, vad annars liksom. Dock har jag också en topp som påminner mig om Shakira i början av hennes karriär med tanke på färg och snörning. Den hade jag på mig idag, bara annars. Köpte den på loppis i våras.

 

 

26.09.2016 kl. 22:16

Lifehaxxx

 

 

 

Så här såg jag ut idag idag när jag cyklade in till stan för att skaffa ett par häften.

Jag känner mig lätt underklädd bara med yogapants och sweatshirt men om man tar en skjorta med krage och snygga skor till får man plötsligt en helt annan framtoning. Annars älskar jag att bara dra runt i yogapants och sweatshirt. Det är typ min grej. Gillar också att ha silkiga yogapants istället för vanliga bommullstights eftersom jag gillar att blanda material, jag tycker man ser mera uppklädd ut då. Bra lifehack när man vill se uppklädd ut men inte ha obekväma kläder.

Fick förresten nyss en beställning på min första artikel någonsin som jag ska skriva på engelska! Lite nervöst men samtidigt känns det helt rätt.

 

 

 

23.09.2016 kl. 16:31

Second hand-utmaningen

 

 

Är sen med att hänga på second hand-utmaningen jag fick av Julia eftersom jag varit alldeles för upptagen de senaste månaderna. Igår när jag byggde inför min sista jury råkade jag dock ha på mig mestadels andrahandskläder. Det får bli mitt bidrag! Hängselbyxor, magkort topp och sneakers med rosa detaljer.

Hängselbyxorna är årets bästa andrahandsfynd! Kommer ha dom hela sommaren. Mycket bekvämare än vanliga jeans och varken skaver eller spänner när min mage sväller upp på grund av mens eller matkoma.

02.07.2016 kl. 17:32

Våruniform för fötterna

En solig vårdag för någon vecka sedan cyklade jag och min granne runt på stan för att kolla i butiker och njuta av de 21 graderna som sökt sig till Antwerpen. Han hittade sina drömskor på ett loppis och på samma ställe hittade jag dessa som jag först köpte enbart eftersom jag behövde ett par lättare sneakers till våren (de lätta sneakersen som säljs på H&M går ju sönder efter en sommar). När jag köpte mina första ankelstrumpor (har alltså aldrig köpt såna förr pga har ej fattat vad man skulle ha dom till, använde alltid vanliga strumpor) insåg jag hur fulsnyggt det är att matcha strumporna med skorna. Nu är dessa skor mitt bästa vårköp!

 

23.04.2016 kl. 14:01

 

 

Nanó

 

Ekonomerna kallar mig hipster med quarter-life crisis. Konststuderanden slåss om att få ha mig som deras mentor. Vännerna säger att jag måste dricka mera vin med dem och mindre vin framför min dator. Flydde Norden för att putsa Aalto-vaser i en affär i Antwerpen var jag inte har råd att köpa något av det jag säljer.
 

 

 


 

 

Arkiv

 

Favoritinlägg

☾  Mina bröst ser helt jävla fantastiska ut, svarar jag
☾  Sex saker jag lärde mig för sent om mens och preventivmedel
☾  Jag är alltid otillräcklig
☾  Det var en gång jag ville avsäga mig finlandssvenskheten
☾  Att jobba icke-prestationsinriktat
☾  I den västerländska kulturen existerar inget magfett
☾  Klänningar och klass
☾  Ta rosa tillbaka!
☾  Hem till Bornem
☾  Jag minns inte den sista ögonkontakten
☾  Älska mig
☾  Tårar rinner ner för Danfeis kinder
☾  Feminismen och kärleken
☾  Det stora inlägget om Kina
☾  Du, jag och trappuppgången